Inici » Autor del mes, Destacat, Novetat

Autor del mes: Marcel Fité IV

6 novembre 2010 Sense Comentaris

El Carrer dels Petons és un carrer sense sortida, i un temps fosc, és possible que el poble li donés el nom perquè “era adient a les efusions emotives dels enamorats”; com també és possible que el nom provingui d’un personatge anomenat Joan Pontons que l’any 1651 vivia al Portal Nou, i a qui el poble canvià irònicament el nom pel de “Petons”. Segons Històries i llegendes de Barcelona, de Joan Amades, el nom del carrer ve de que era un lloc on els condemnats a morts que anaven a ser ajusticiats a la Ciutadella, podien acomiadar-se dels seus familiars.
Per saber-ne més sobre el carrer: http://www.tvciutatvella.com/categories/nomenclator/article/2261

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.