Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Còmic, Destacat, Novetat

La Biblioteca El Carmel – Juan Marsé recomana: “Estoy en ello”

28 novembre 2014 Sense Comentaris

estoyenellogEstoy en ello / Sebas Martín.- Barcelona: La Cúpula, 2005.

Normalment el còmic ambientat a Barcelona retrata un tipus de ciutat, la ciutat jove dels pisos compartits, la ciutat precària, o bé la ciutat perduda en el temps de la història d’allò que va ser fa temps, una mica mitificat, o una ciutat plena d’ombres i misteri en la millor tradició de la novel·la negra… La Barcelona del noucentisme, la de la república, la dels pistolers… pràcticament totes les Barcelones han estat retratades, gairebé però no totes. Fa una pila d’anys que Barcelona compta amb el Gaixample, tota una zona de l’Eixample plena de locals orientats al públic gay, el que podria ser la Barcelona gay, i aquesta Barcelona la conexíem poc, una mica a través de Nazario i més recentment de l’autor que ens ocupa Sebas Martín.

El protagonista, Salvador, recorre Barcelona enllitant-se amb tothom que se li posa a l’abast, intentant sense éxit superar la seva ruptura amb Sean, quan de cop i volta torna el seu cosí Quique. Aquest cosí va tenir un paper cabdal en el descobriment de la seva sexualitat quan era adolescent, i va despertar sentiments que potser encara no ha superat del tot. Per tant tenim a Salvador enfrontat a aquest cóctel, ple de sentiments, records i recerca personal.

Un avís, aquest és un còmic sexualment explícit.

 

bcnboy&+boys

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.