Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Noves adquisicions de poesia a la biblioteca

6 novembre 2014 Sense Comentaris

Ja podeu consultar les darreres adquisicions de la secció de poesia de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda. Com sempre, podeu fer una ullada des de casa a la guia de novetats, o apropar-vos a la biblioteca.

Aquest mes volem destacar tres títols. El primer d’ells és Neu, fang, rosada, constel·lació, de Jordi Llavina. El llibre aplega col·laboracions de premsa, pròlegs i altres textos que Jordi Llavina ha anat publicant durant els últims mesos sobre Joan Vinyoli. L’ha publicat El cep i la nansa.

També volem destacar el darrer llibre de Charles Bukowski publicat per Visor: La noche desquiciada de pasos. El llibre recull poemes inèdits que abasta tota la seva trajectòria. L’ha traduït i prologat Eduardo Iriarte.

Finalment, hem rebut el llibre Mi aliento se llama ahora (y otros poemas), de Rose Ausländer, publicat per Igitur. Amiga i companya generacional de Paul Celan, Aüslander va sobreviure a la Segona Guerra Mundial i, convençuda que “tot pot ser assumpte poètic”, va crear una obra d’una concisió i profunditat poc freqüents.

A més d’aquests, entre les novetats de novembre també trobareu llibres de Míriam Cano, Pepe Sales, Jordi Valls, Gsús Bonilla i Juan Gelman, entre altres.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.