Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Recordem Octavio Paz amb Joaquín Marco

28 octubre 2014 Sense Comentaris

Enguany se celebra el centenari del naixement del poeta i assagista mexicà Octavio Paz (1914-1998), autor de llibres cabdals com El laberinto de soledad, Los hijos del limo, Árbol adentro, Piedra de Sol,  o Vislumbres de la India.

Per recordar la seva figura i apropar-nos a la seva obra, comptarem amb la presència de Joaquín Marco, poeta, crític literari i catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona. L’acompanyarà el periodista cultural Albert Lladó.

OCTAVIO PAZ EN EL SEU CENTENARI

Dijous 30 d’octubre de 2014, 19 h

Sala d’actes de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.