Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Noves adquisicions de poesia a la biblioteca

14 octubre 2014 Sense Comentaris

Ja podeu consultar les darreres adquisicions de la nostra secció de poesia. Com sempre, podeu fer una ullada des de casa a la guia de novetats, o apropar-vos a la biblioteca.

Aquest mes volem destacar tres títols. El primer d’ells és el número 256 de la revista Litoral, dedicat a “El arte de volar“. Aquest cop els responsables d’editar i coordinar el número monogràfic han estat Antonio Lafarque i Lorenzo Saval.

El segon títol és Saba bruta, d’Àngels Marzo, poemari guanyador del 17è Premi de Poesia Màrius Torres, publicat per l’editorial Viena.

Finalment, ens ha arribat el llibret amb els poemes recitats el 20 de maig al Palau de la Música per Antoni Clapés, Aleksander Kúixner, Mary Jo Bang, Mircea Cartarescu, María Negroni i Anna Montero, en el marc del XXX Festival Internacional de Poesia de Barcelona.

A més d’aquests, entre les novetats d’octubre també trobareu llibres d’Albert Mestres, Laura Rosich, Rafael Sarmentero o Eugen Dorcescu, entre altres.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.