Inici » Activitats, Biblioteca Horta-Can Mariner, Destacat, Novetat

1a Fira del Llibre d’Horta: territori aLLIBRErat

1 octubre 2014 Sense Comentaris

Cartell petita

Amb la intenció de reforçar el barri d’Horta com un territori de creació literària i assagística i amb la voluntat de donar a conèixer tots els elements vinculats amb el procés de creació d’un llibre, es va iniciar una col·laboració entre l’editorial Pol·len i la Biblioteca Horta-Can Mariner que finalment s’ha convertit en aquesta primera fira del llibre en la que els protagonistes són els escriptors i els il·lustradors, les editorials i les llibreries, les escoles i altres agents del barri d’Horta.

Durant 4 dies, entre el 9 i el 12 d’octubre, la Pl. Eivissa i la Biblioteca Horta-Can Mariner seran escenari de diferents propostes d’activitats que permetran el contacte entre els diferents agents i entre els lectors i els autors.

Ferran Homar, Dora Serra, Jorge Sánchez Martín, Jaume Benavente, Carlos Zanón, Gustavo Duch, Carles Ronda, Josep Manel Marrasé, Francesc Torralba, Àngela Navarro, Damián Patón, Fernando Gracia Ortuño, Joan Corbera, Elsa Plaza, Giovanna Valls, Cristina Benítez, Roser Calafell, Òscar Julve, Carme Solé i Vendrell, Dolors Borau, Oriol Izquierdo i Màrius Serra són els autors que ens parlaran, en petites intervencions a la sala d’actes de la biblioteca, de la seva obra literària, de la importància del barri en la mateixa, de les pròximes novetats o d’allò que ells vulguin…

Us convidem a venir a la 1a Fira del Llibre d’Horta: territori aLLibrerat on tindreu una cita amb el millor de l’escriptura i la il·lustració d’Horta, activitats per a les escoles, activitats per a les famílies, itineraris literaris i històrics, tallers, recitals poètics, concerts, exposicions…

Consulteu tota la programació.

Us esperem!!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.