Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Inici del club de lectura de novel·la barcelonina amb Maria Barbal

10 octubre 2014 Sense Comentaris

Torna a començar una nova temporada del club de lectura de novel·la barcelonina a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé.

El dia 14 d’octubre ens reunirem per comentar el llibre País íntim de Maria Barbal, com sempre a les 19 hores a la Sala d’ Actes i contarme amb la presència de l’escriptora.

Maria Barbal va nèixer a Tremp l’any 1949. Per continuar estudis de batxillerat passà a viure a Barcelona, on estudià Filosofia i Lletres a la Universitat Central fins l’any 1971, en què es llicencià i va iniciar la seva dedicació a l’ensenyament.

La seva obra literaria s’agrupa en quatre apartats: novel·la, contes per a lectors adults, col·laboracions amb la premsa i contes infantils. Ha guanyat varis premis i la seva tasca literaria ha estat reconeguda amb la Creu de Sant Jordi.Recentment ha publicat el llibre “En la pell de l’altre”.

El llibre que comentarem és “País íntim”, que conta la història de Rita, una dona pallaressa afincada a Barcelona, que repassa la seva vida i la relació amb la seva mare, que va patir fets tràgics a la Guerra Civil. Amb aquesta obra Maria Barbal va guanyar el premi Prudenci Bertrana l’any 2005.

Us desitjem bona lectura!MrsBarbal

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.