Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat, Novetats bibliogràfiques

Biblioteca El Carmel-Juan Marsé: novetats barcelonines tardor 2014

6 octubre 2014 Sense Comentaris

mosaic portadesEstrenem la tardor amb un grapat de novel·les barcelonines.

Aquest cop en destaquem La venganza de Tiburón. Us sona Dani el Rojo? Confesiones de un gánster de Barcelona?

De nou Daniel Rojo Bonilla, o “el millonario” com era conegut per la policia, ens sorprèn literàriament publicant un altre llibre inspirat en les seves vivències. La seva vida ja havia estat novel·lada en un parell d’obres per l’escriptor Lluc Oliveras Jovè. Però aquest cop s’atreveix a escriure directament ell, en col·laboració amb la Yolanda Foix, això si, i entre tots dos donen vida a un nou personatge, en Tiburón, que amb la banda dels travelos, ens passejarà per una Barcelona delinqüent i canalla, però no només pels baixos fons, ja que, paraules del mateix Dani el Rojo “las peores cosas las aprendí en los mejores barrios“.

No deixeu de consultar la guia i molt bona lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.