Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Còmic, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca El Carmel – Juan Marsé recomana: Barcelona low cost

13 octubre 2014 Sense Comentaris

Barcelona low cost / Aníbal Mendoza; Martín Tognola.- Barcelona: Glénat, 2010.

Barcelona ha estat una ciutat que els darrers anys ha rebut molta inmigració procendent d’Amèrica Llatina. Moltes vegades aquests nou-vinguts s’establien en pisos compartit, com en Santi que arriba a Barcelona i es troba que la seva xicota ja no és la seva xicota i se’n va de cap a un sisè sense ascensor amb dos companys de pis, Bea i Durruti, en ple Raval de Barcelona, no el Raval de postal, l’altre. Gent culta, formada i jove, ho tenen tot per menjar-se el món però subsisteixen en feines precàries, mal pagades, discontínues, les feines que si tens opcions no fas i només les fa la gent quan no li queda una altra, feina que fan amb una motivació també força baixa, com és just.

Un còmic allunyat dels tòpics triomfadors i de la marca Barcelona, i potser per això força més real. I algunes “postals” també hi ha, poques, escollides i divertides, com la que teniu a sota.

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.