Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Còmic, Destacat, Novel·la barcelonina

La Biblioteca El Carmel – Juan Marsé recomana Arròs covat

19 setembre 2014 Sense Comentaris

Arròs covat / Juanjo Sáez. – Barcelona: Reservoir Books, 2010. Volum 1.

Arròs covat. Temporada 1.

A més a més de ser una sèrie d’animació amb una estètica trencadora Arròs covat també existeix en format còmic. Presenta unes característiques que comencen a trobar-se molt en la ficció més moderna, gent de trenta i bastants una mica desnortats, però aquests són tan tan propers que fins i tot ens els podem trobar pel metro o fent una cervesa al barri de Gràcia. Les inseguretats, la vida de parella que resulta no ser tan fàcil com semblava, i els dubtes i els plantejar-nos les coses en una edat en que semblaria que ja no toca. Són elements que cada cop es troben més en la ficció, les sèries televisives van plenes de gent de més de trenta amb dubtes que són més típics d’adolescents, ho són o només ho semblen? Una manera original i entretinguda de revisar aquesta edat i aquesta ciutat.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.