Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Novetats bibliogràfiques, Poesia

Novetats de poesia a la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda

18 setembre 2014 Sense Comentaris

Ja podeu consultar les darreres adquisicions de la nostra secció de poesia. Com sempre, podeu fer una ullada des de casa a la guia de novetats, o apropar-vos a la biblioteca.

Aquest mes volem destacar tres títols. El primer d’ells és l’edició commemorativa del 50è aniversari de Kaddish, d’Allen Ginsberg.

Kaddish y otros poemas (1958-1960) ha estat publicada Anagrama, i la traducció és de Rodrigo Olavarría. Hi ha qui diu que aquest poema és encara millor que Udol: jutgeu vosaltres mateixos.

El segon llibre és No hi ha treva per a les fúries, del gal·lès R. S. Thomas (Cardiff, 1913-2000). Es tracta d’una selecció de poemes triats i traduïts per Anna Crowe i Joan Margarit. L’ha publicat Proa a la col·lecció l’Óssa Menor.

Finalment, volem destacar …y todos los buitres comieron de mi mano, de J. A. Arcediano, membre de l’Aula de Poesia i fidel assistent a les activitats de poesia que organitza la biblioteca. L’ha publicat l’editorial In-Verso, especialitzada en poesia.

 A més d’aquests, entre les novetats de setembre també trobareu llibres de Ponç Pons, Seamus Heaney, Eduard Sanahuja, Ungaretti o Pasternak, entre altres.

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.