Inici » Activitats, Arxiu Audiovisual, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

José Ramón Ripoll a l’Arxiu Audiovisual De Pensament, Paraula i Obra

21 octubre 2014 Sense Comentaris

José Ramón RipollReprenem la publicació de l’Arxiu Audiovisual De Pensament, Paraula i Obra recordant la visita del poeta José Ramón Ripoll, el 27 d’octubre de 2011, en el marc de la 18a edició del cicle “De Pensament, Paraula i Obra” organitzat per l’Aula de Poesia de Barcelona i el Districte d’Horta-Guinardó. L’acompanyava el president de l’Aula de Poesia, Jordi Virallonga.

José Ramón Ripoll (Cadis, 1952) combina des de la seva joventut la música i la poesia. Durant més de quaranta anys ha dirigit a Radio Nacional de España el programa Radio Clásica i ha publicat diverses monografies literàries i musicals, a més de dirigir des de la seva fundació l’any 1991, RevistAtlántica de poesia.

A les Biblioteques de Barcelona podeu trobar alguns dels seus llibres: El humo de los barcos (Visor, 1984), Música y pretexto (Diputación Provincial de Granada, 1989 ), i Hoy es niebla (Visor, 2002).

Us deixem amb un fragment de  “Muelle abandonado“, un dels poemes que va llegir per nosaltres. A l’Arxiu en podreu trobar més:

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.