Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat, Novetats bibliogràfiques

Biblioteca El Carmel-Juan Marsé: novetats barcelonines estiu 2014

22 setembre 2014 Sense Comentaris

L’enigme de Colom / Maria Carme Roca eBiblio

A la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, aquest estiu hem pogut gaudir de tot un seguit de novetats barcelonines: novel·les, narrativa, biografia, rutes, història de la ciutat, música…

En destacarem una, L’enigma Colom de Maria Carme Roca, una barcelonina historiadora, filòloga i escriptora, que ha realitzat una acurada investigació i, com a resultat, ens ofereix retalls fidedignes de la Barcelona dels anys 1492-1493: una ciutat en construcció, on les classes socials estan força dividides i que lluita per mantenir les seves institucions d’autogovern.

Ben segur que tots aquells amants de la novel·la històrica en gaudireu. Però en tenim d’altres i per a tots els gustos, podeu consultar-les a les guies de novetats d’aquest estiu que ja s’acaba. Us en deixem aquí un parell, guia de novetats d’estiu de Novel·la barcelonina i guia de novetats d’estiu de l’Espai Barcelona

A triar i a llegir!!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.