Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Còmic, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

La biblioteca El Carmel-Juan Marsé recomana…. Jazz Maynard

28 juliol 2014 Sense Comentaris

Raul Anisa, que signa com a Raulé és un guionista de històries nascut a Barcelona l’any 1971. Va estudiar a l’Escola Joso, tot i que aviat es va decantar per l’escriptura. L’any 1997 va començar la seva col•laboració amb el dibuixant Roger Ibañez, nascut a Barcelona l’any 1977, primer a la revista Otaku i a partir de 1999 a la revista eròtica Penthouse Comix, on van publicar 13 històries. Per a Amaniaco Ediciones ambdós van crear Hole’n’virgin i Amores muertos en 2002 i Cabos sueltos en 2003. Des de 2004 ambdós s’han dedicat a la realització per al mercat francès de la sèrie Jazz Maynard, que porta 4 volums: Home sweet home, Melodía del Raval, Contra viento y marea y Sans spoir (Sin esperanza).
La història comença quan Jazz Maynard torna a Barcelona després de viure un temps als Estats Units. Allà buscarà feina com a músic en un club però les circumstàncies el faran acabar enmig d’una guerra de bandes mafioses, que tracten de controlar el barri del Raval.
En definitiva, es tracta d’un còmic de gènere negre ambientat a Barcelona on es desenvolupa una trama de corrupció política i mafiosa.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.