Inici » Ateneu Barcelonès, Autor del mes, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Autora del mes: Care Santos

19 juliol 2014 Sense Comentaris

Care Santos és una escriptora barcelonina en llengua catalana i castellana.

Va estudiar Dret a la Universitat de Barcelona i posteriorment Filologia Hispànica. Va començar la carrera periodística al Diari de Barcelona, i més endavant diaris com ABC o El Mundo.

El 1995 es va donar a conèixer amb un primer llibre de relats, Cuentos Cítricos. Després van seguir altres llibres (novel·les i relats). Entre els més importants, figuren la novel·la Trigal con cuervos que va guanyar el premi Ateneo de SevillaLos ojos del lobo, novel·la juvenil que va guanyar el premi Gran Angular.

El 2007 va quedar finalista del Premio Primavera de Novela amb La muerte de Venus. Ha estat traduïda a diversos idiomes. El 2013 va guanyar el Premi Joaquim Ruyra de narrativa juvenil per No em preguntis qui sóc. El 30 de gener de 2014 va guanyar el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull amb la novel·la Desig de xocolata, de la que se’n preveu la publicació el 6 de març del 2014. Demaneu la reserva d’aquest document.

El 15 de Gener del 2015 està previst que participi en el cicle Amb veu pròpia que anualment organitza l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

Per saber-ne més:

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.