Inici » Arxiu Audiovisual, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Maram Al-Masri a l’Arxiu Audiovisual De Pensament, Paraula i Obra

26 juny 2014 Sense Comentaris

Reprenem la publicació de l’Arxiu Audiovisual De Pensament, Paraula i Obra recordant la visita que ens va fer Maram Al-Masri el 3 de novembre de 2011, en el marc del cicle “De Pensament, Paraula i Obra”, organitzat per l’Aula de Poesia de Barcelona i el Districte d’Horta-Guinardó de Barcelona. L’acompanyava el vicepresident de l’Aula, Eduard Sanahuja, i Irene Alerm, que va llegir la traducció dels poemes feta per Jaume Pont i François-Michel Durazzo (Et miro, Pagès, 2010).

Els poemes de Maram Al-Masri (Latakia, Síria, 1962) han trasbalsat el panorama íntim i social de l’actual poesia escrita per dones, en fusionar la tradició poètica eròtica i amorosa àrab amb l’experiència de la modernitat. A la xarxa de biblioteques podeu trobar alguns dels seus llibres:

Cereza roja sobre losas blancas (Premi Adonis del Foro Cultural Libanés a la millor creació àrab en 1998).

Et miro

Señales del cuerpo 

Te miro

Us deixem amb “Què faran…”, un dels poemes que va llegir per nosaltres. A l’Arxiu en podreu trobar més:

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.