Inici » Autor del mes, Destacat, Novetat

Autor del mes: Marcel Fité I

15 octubre 2010 Sense Comentaris

Nascut a Coll de Nargó (Alt Urgell), des dels vint anys viu a Barcelona. Llicenciat en filologia catalana és catedràtic de llengua i literatura. Ha publicat manuals escolars destinats a l’aprenentatge de la llengua i la literatura catalanes i edicions didàctiques d’obres de Manuel de Pedrolo (Domicili provisional i Trajecte final) i de Baltasar Porcel (Els escorpins). El 1997 guanyà el premi Les Talúries amb el recull de narracions Històries de vetllador, i el 2002, el premi Manuel Cerqueda i Escaler amb la novel•la El carrer dels Petons. Actualment col•labora a la publicació Llengua Nacional i és responsable de Normalització Lingüística de l‘ICE de la Universitat de Barcelona.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.