Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Etapes, Itineraris literaris, Novel·la barcelonina

L’any de la plaga: Etapa 0

4 juliol 2014 Sense Comentaris

Marc Pastor (Barcelona, 1977) va saltar a la fama amb la publicació de La mala dona on recreava la seva particular visió sobre Enriqueta Martí, també coneguda com la “Vampira de Barcelona”, després d’aquest llibre de literatura negra va sorprendre a tothom amb L’any de la plaga, un llibre a cavall del gènere apocalíptic, la ciència-ficció i farcit de referències culturalment disperses (manera elegant de dir friki), o per resumir-ho al màxim: i si La invasión de los ultracuerpos es produís avui a Barcelona?

Amb aquesta ruta literària us volem acostar a alguns dels escenaris on transcorre aquesta apassionant novel·la que té aquest punt de partida:

En Víctor Negro és un treballador social que viu a Barcelona i coordina un grup de atenció a la gent gran. Durant l’agost alguns dels ancians que estan atesos per l’equip d’en Víctor comencen a suïcidar-se. Es planteja la possibilitat que darrera d’aquests suïcidis hi hagi quelcom d’estrany, relacionat amb unes plantes d’eucaliptus que estan proliferant a les cases. Què està passant realment? Per saber-ho haurem d’acompanyar en Víctor.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.