Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Manel Ollé a la Biblioteca Mercè Rodoreda

17 juny 2014 Sense Comentaris

Manel Ollé visitarà demà 18 de juny la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda per presentar-nos el seu darrer llibre: Bratislava o Bucarest, guanyador del XII Premi de Poesia Gabriel Ferrater, i publicat per Edicions 62 amb dibuixos d’Àlvar Farré.

Manel Ollé (Barcelona, 1962) ha publicat els llibres de poesia De bandera Liberiana (Premi Guerau de Liost 1993, Columna, 1994) i Mirall negre (Premi Ciutat de Palma 2001, Proa, 2002) i l’antologia Combats singulars: antologia del conte català contemporani (Quaderns Crema, 2007). També ha antologat el recull Pedra i pinzell. Antologia de la poesia clàssica xinesa (Alpha, 2012).

Us esperem el 18 de juny a les 19h, a la sala d’actes de la biblioteca. 

Aquesta activitat forma part del cicle Parlem amb…  de Biblioteques de Barcelona.

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.