Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Novetats bibliogràfiques, Poesia

Noves adquisicions de poesia a la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda

10 juny 2014 Sense Comentaris

Ja podeu consultar les darreres adquisicions de la nostra secció de poesia. Com sempre, podeu fer una ullada des de casa a la  guia de novetats, o apropar-vos a la biblioteca.

Aquest mes destaquem tres títols. El primer d’ells és la Poesía reunida de Philip Larkin  (Lumen, 2014). No inclou la seva obra completa, però sí els poemaris més rellevants: Engaños, Las bodas de Pentecostés, i Ventanas altas.

El segon llibre que volem destacar és El somni de Lucreci: una història de la llibertat de pensament (Proa, 2013). Martí Domínguez hi explica la història del redescobriment del poema a principis del segle XV, i el perquè de la vigència del seu pensament.

El tercer títol és el d’una revista: ens ha costat, però gràcies a la generositat de Mateo Rello, el seu director, hem aconseguit els dos darrers exemplars de la revista Caravansari. El cinquè número es va presentar a la biblioteca fa unes setmanes, i ja el podeu trobar a la nostra secció de revistes.

També hi trobareu, entre altres, assajos de Martí de Riquer o  Carles Miralles, i poemaris Lluís Calvo, Marià Manent i Àlex Susanna.

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.