Inici » Activitats, Arxiu Audiovisual, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Ramón Andrés a l’Arxiu Audiovisual De Pensament, Paraula i Obra

20 maig 2014 Sense Comentaris

Ramón Andrés

Reprenem la publicació de l’Arxiu Audiovisual De Pensament, Paraula i Obra recordant la visita que va tancar la 21a edició del cicle “De Pensament, Paraula i Obra”, organitzat per l’Aula de Poesia de Barcelona i el Districte d’Horta-Guinardó de Barcelona. Era el 12 de desembre de 2013, i ens acompanyava el poeta i assagista Ramón Andrés, amb el president de l’Aula de Poesia, Jordi Virallonga.

Nascut a Pamplona el 1955, Ramón Andrés és assagista, poeta, i estudiós de la música. Durant nou anys va exercir com a cantant, sobretot de repertori medieval i renaixentista.

Entre els seus llibres de poemes cal citar La línea de las cosas (1994) i La amplitud del límite (2000), a més de l’obra aforística Los extremos (2011). També és responsable d’una Antología poética del romanticismo español (1987).

Quant als seus assajos, a les Biblioteques de Barcelona hi trobareu, entre altres,  Johann Sebastian Bach. Los días, las ideas y los libros (2005), El oyente infinito: reflexiones y sentencias sobe música (2007), i  No sufrir compañía: escritos místicos sobre el silencio (2010).

Us deixem amb “El paseo”, un dels poemes que va llegir per nosaltres. A l’Arxiu en podreu trobar més:

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.