Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Poetes a la Biblioteca del Guinardó

15 maig 2014 Sense Comentaris

Els propers dies la Biblioteca del Guinardó acollirà dos esdeveniments relacionats amb la poesia. Una bona ocasió per escoltar els poetes, trobar-se amb altres lectors, i de pas veure com ha quedat la nova sala d’actes de la biblioteca, tot just estrenada.

Demà divendres 16, a les 19h, l’Associació Poètica Vers i Revers us presentarà el llibre L’atzar. Entre el destí i la sort. L’acte comptarà amb la col·laboració musical d’Immaculada Balsells.

Carlos Marzal

I dilluns vinent, 19 de maig, a les 19h, tindrem amb nosaltres els poetes Carlos Marzal i Enric Sòria, que ens vindran a parlar de les “Poètiques del País Valencià”. Conduirà l’acte Albert Lladó. Aquesta activitat forma part del cicle “Parlem amb…” de Biblioteques de Barcelona.

Aprofitem per animar-vos a participar de les nombroses activitats programades per la Setmana de Poesia de Barcelona que va començar ahir. Podeu consultar-ne el programa clicant aquí.

Com cada any, la Biblioteca n’ha elaborat la guia de lectura i ha preparat una exposició ambs llibres dels autors que hi participen.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.