Inici » Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Monogràfics, Novel·la barcelonina, Novetat, Novetats bibliogràfiques

La Biblioteca de l’Ateneu recomana… XLIII Premi Crexells

26 abril 2014 Sense Comentaris

Les novel·les “Dos taüts negres i dos de blancs” de Pep Coll, “Les cròniques del déu coix” de Joan-Lluís Lluís i “Licantropia” de Carles Terès, han estat proclamades finalistes al Premi Crexells que atorga l’Ateneu Barcelonès.

“Literatura de frontera”: un escriptor dels Pirineus, un de la Catalunya Nord i un de la Franja competiran, amb les seves obres, al XLIII Premi Crexells.

El jurat del Premi Crexells, compost per Pilar Argudo, Carme Arnau, Xavier Pla, Ricard Ruiz, Ramon Pla Arxé, secretari, i Lluís Reales, president, ha seleccionat les obres d’aquests autors, com les tres millors novel·les en català publicades durant el 2013.

Durant els propers mesos es realitzarà un programa de conferències, debats, col·loquis i activitats per a donar a conèixer aquestes tres novel·les que opten al premi.

Les activitats obertes a tothom es van iniciar aquest Sant Jordi amb una lectura pública, de 12 a 14 hores, de les tres novel·les seleccionades, al jardí de l’Ateneu Barcelonès.

Enguany, continua l’estreta col·laboració de l’Ateneu amb els lectors dels clubs de lectura convocats pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i Biblioteques de Barcelona, que juntament amb els socis de l’Ateneu, decidiran l’obra guanyadora, a través del seu vot.

L’objectiu és impulsar la participació, fomentar de la lectura i la difusió de les principals obres de la novel·la catalana contemporània.

El guanyador del XLIII Premi Crexells serà proclamat el 26 de juny, a La Revetlla Literària de l’Ateneu Barcelonés.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.