Inici » Activitats, Ateneu Barcelonès, Destacat, Escriptura creativa, General, Novetat

Alumnes que publiquen

19 abril 2014 Sense Comentaris

Com cada any, l’Escola d’Escriptura i l’Ateneu Barcelonès vol celebrar la diada de Sant Jordi, la festa per excel·lència de totes aquelles persones que estimem el llibre i la literatura, amb diverses activitats.

 • Parada de l’Escola d’Escriptura a La Rambla. Com cada any, l’Escola d’Escriptura muntarà una parada de llibres a La Rambla. L’objectiu de la parada és fer difusió de l’oferta formativa del centre i posar a la venda els llibres (novetats editorials de gèneres ben diversos) que durant el present curs 2013/14 han publicat alumnes, exalumnes i professorat de l’Escola. Tan bon punt sapiguem la ubicació exacta, us ho comunicarem.
 • Èxit de llibres publicats per l’alumnat i el professorat de l’Escola – Curs 2013/14. En aquests moments, són més de 80 llibres els que han publicat alumnes i exalumnes de l’Escola d’Escriptura. Algunes d’aquestes publicacions estan tenint un important ressò mediàtic, i a l’entorn d’una quarta part d’aquestes novetats editorials han rebut algun premi literari o bé estan en un lloc preferent als expositors de les llibreries. L’Escola d’Escriptura felicita tots els autors i autores.
 • Jornada de portes obertes a l’Ateneu Barcelonès (Palau Savassona). De les 11 a les 20 hores.
 • Lectura pública de les tres obres finalistes del XLIII Premi CrexellsDos taüts negres i dos de blancs, de Pep Coll; Les cròniques del déu coix, de Joan-Lluís Lluís, i Licantropia, de Carles Terès – Jardí Romàntic de l’Ateneu Barcelonès, de les 12 a les 14 h. Totes les persones que hi vulgueu participar hi sou convidades! Només cal que us apunteu trucant a l’Administració de l’Ateneu (Tel. 93 343 61 21).
 • Concurs de fotografia digital: Sant Jordi a l’Ateneu. Resum de les bases:
  1.Dues categories: a. Paraules, llibres i lectors a l’Ateneu.  b. L’Ateneu, cruïlla de camins.
  2. Recepció entre el 23 i el 30 d’abril.
  3. Heu d’enviar el material a info@ateneubcn.org , indicant si sou socis/sòcies de l’Ateneu.
  4. Hi ha premi per al guanyador de cada categoria, i un premi “especial soci” en cadascuna d’elles. Tota la informació detallada a: www.ateneubcn.org
 • Per Sant Jordi, salveu un llibre! Col·laboreu amb el fons patrimonial de la Biblioteca de l’Ateneu Barcelonès i ajudeu-nos a restaurar tres llibres. Més informació ahttp://apadrina.ateneubcn.org o al telèfon 93 343 61 21.

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.