Inici » Arxiu Audiovisual, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Josefa Contijoch a l’Arxiu Audiovisual De Pensament, Paraula i Obra

24 abril 2014 Sense Comentaris

Reprenem la publicació de l’Arxiu Audiovisual De Pensament, Paraula i Obra recordant la visita de Josefa Contijoch el passat 14 de novembre, dins la 21a edició del cicle “De Pensament, Paraula i Obra”, organitzat per l’Aula de Poesia de Barcelona i el Districte d’Horta-Guinardó de Barcelona.

Josefa Contijoch (Manlleu, 1940) estudià filologia a la Universitat de Barcelona. Ha publicat Quadern de vacances (una lectura d’El segon sexe), que va guanyar el Premi Miquel Martí i Pol de poesia de CCOO l’any 1981, Ales intactes (Premi de Poesia Salvador Espriu 1994), Les lentes il·lusions (Premi Màrius Torres 2000) i Congesta (2007). Recentment ha publicat Ganiveta, una antologia que inclou poemes escrits entre 1964 i 2011.

També ha escrit narrativa infantil, llibres de crítica literària o assaig, com Les vacants (2005), i novel·les com Potala (1986), La dona liquada (1990) o el seu darrer treball: Sense alè (2012). Forma part del Comitè d’Escriptores del Centre Català del PEN Club i és membre de l’equip fundador del col·lectiu QUARK POESIA.

Us deixem amb “El regne de la pedra”, un dels poemes que va llegir per nosaltres. A l’Arxiu en podreu trobar més:

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.