Inici » Arxiu Audiovisual, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Jordi Pàmias a l’Arxiu Audiovisual De Pensament, Paraula i Obra

20 març 2014 Sense Comentaris

Jordi Pàmias

Reprenem la publicació de l’Arxiu Audiovisual De Pensament, Paraula i Obra tot recordant la visita de Jordi Pàmias (Guissona, 1938), que va compartir amb nosaltres els seus poemes el 17 d’octubre de l’any passat, acompanyat d’Eduard Sanahuja.

Jordi Pàmies (Guissona, 1938) és poeta i assagista. Durant trenta anys va exercir com a professor de Llengua i Literatura a l’Institut Màrius Torres de Lleida. El seu primer llibre de poemes, La meva casa (1969), va guanyar el premi Joan Salvat Papasseit. A banda d’aquest poemari inicial, cal destacar Flauta del sol (premi Carles Riba 1978), Àmfora grega (premi Vicent Andrés Estellés 1985) o Narcís i l’altre (premi Miquel de Palol 2001).

Recentment ha publicat l’antologia Incerta vida (Alfazeta, 2010) i el poemari Al cor del món (Edicions 62, 2013).

Us deixem amb “Un glop de raki“, un dels seus darrers poemes. A l’Arxiu en podreu trobar més:

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.