Inici » Biblioteca Montbau - Albert Pérez Baró, Destacat, General, Gènere negre, Novetat, Novetats bibliogràfiques

Nou “Tinta Negra”, novetats bibliogràfiques i recomanacions de la biblioteca Montbau

12 març 2014 Sense Comentaris

A la Biblioteca Montbau – Albert Pérez Baró aquest mes de març hem omplert els nostres expositors de novetats amb la millor collita negre i criminal.

Donant una ullada al nostre butlletí de novetats de gènere negre, anomenat TINTA NEGRA, trobareu entre d’altres els següents títols: La Casa de les papallones de Teresa Solana, Les Escopinades dels escarabats no arriben al setè soterrani del pedestal on s’aixeca la meva estàtua de Andreu Martín, Un hombre sin aliento de Philip Kerr.

Avui us destaquem d’aquesta selecció la novel·la Elles també maten.

La novel•la catalana puja al tren del gènere negre de la mà de Llibres del delicte, una nova editorial independent que ara ens presenta Elles també maten la seva tercera aposta per un projecte que té l’ull posat al nostre entorn més immediat, amb personatges i escenaris de casa nostra.

Elles també maten consta de tretze relats molt personals que com un tret van directes al lector; cada impacte pretén sorprendre i crear una sensació diferent amb històries heterogènies de procediment policial, misteri, tocs de ciència ficció, humor i rerefons psicològic i polític, entre d’altres.

No és intenció del llibre fer un discurs feminista, però sí vol reivindicar que malgrat la gran representació que les dones tenen en el gènere negre, el nombre de dones en l’àmbit català, és ben escàs.

L’escamot el formen tretze dones catalanes: Margarida Aritzeta, Teresa Solana, Carme Torras, Maria Carme Roca, Núria Cadenes, Esperança Camps, Empar Fernández, Susana Vallejo, Susana Hernández, Marta Banús, Laura Díaz-Roig, Mònica Batet i Anna Maria Villalonga.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.