Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

La biblioteca El Carmel-Juan Marsé recomana… Resurección: Crónicas del caído

24 març 2014 Sense Comentaris

Resurrección: Crónicas del Caído/ Iván Mourín, Madrid: Ilarión, 2011

Iván Mourin és un escriptor nascut a Barcelona l’ any 1980. És diplomat en Criminologia i autor de les novel·les de terror Niños perdidos, Sociedad Tepes i Resurrección: Crónicas del Caído i de relats publicats en fanzines i revistes. Ha treballat com a cambrer, mosso de magatzem, en cadenes de producció automobilística, venedor, encarregat de logística i auxiliar forense. Col•labora en varis mitjans de comunicació, entre ells el programa Cuarto Milenio.

Moisés Ojea és un escriptor vidu, que vol buscar informació sobre supersticions per fer la seva nova novel·la. Per documentar-se demana ajut a Leonor, la seva germana, que es dedica a buscar objectes esotèrics, però com ella ha de marxar de viatge li dona una adreça de la tenda de Daniel,un competidor seu. Durant la visita a la tenda Daniel li farà un regal a Moisés, que li dona l’ oportunitat de ressuscitar la seva dona.

La novel·la es desenvolupa principalment al Districte de Ciutat Vella i en menor mesura a Sants-Montjuïc i Sarrià.

En definitiva, es tracta d’ una novel·la fantàstica que es desenvolupa a Barcelona i ens planteja la pregunta de què estem disposats a fer per recuperar la persona que estimem.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.