Inici » Arxiu Audiovisual, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Carles Torner a l’Arxiu Audiovisual De Pensament, Paraula i Obra

18 febrer 2014 Sense Comentaris

Carles Torner

Continuem amb la publicació de l’Arxiu Audiovisual De Pensament, Paraula i Obra tot recordant la visita de Carles Torner (Barcelona, 1963), que va compartir amb nosaltres els seus poemes el 13 de juny de 2013, acompanyat d’Eduard Sanahuja.

L’any 1984 guanyà el premi Amadeu Oller per A la ciutat blanca i el mateix, any, amb Als límits de la sal, el Carles Riba. Posteriorment ha publicat L’àngel del saqueig (1989), Viure després (1998), que fou premi de la Crítica de poesia catalana, i La núvia d’Europa (2008).

A banda de poesia també ha publicat novel·la, L’estrangera (1997), i assaig i narrativa: El principi  acollida (1995), Shoah, una pedagogia de la memòria (2002) i L’arca de Babel (2005). Ocupà diversos càrrecs al PEN internacional des del 1993 fins al 2004, quan fou nomenat cap de l’Àrea de Literatura i Pensament de l’Institut Ramon Llull.

 

Us deixem amb un dels seus poemes. A l’Arxiu en podreu trobar més:

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.