Inici » Ateneu Barcelonès, Autor del mes, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Autor del mes: Isidre Grau II

25 gener 2014 Sense Comentaris

Obra destacada

Els colors de l’aigua. Barcelona : Barcelona : Proa, 1986. Demaneu la reserva d’aquest document

Els colors de l’aigua reconstrueix literàriament el trànsit del món rural a l’industrial a la Catalunya del 1930 al 1985, amb el contrapunt de l’emigració d’Andalusia, i explora alguns dels grans mites del món contemporani.

Més informació: http://www.remarcat.cat/web/isidregrau/?portfolio=els-colors-de-laigua

La maleta de l’escriptor : un itinerari per la creació literària.  Barcelona : Rosa dels Vents, 2004. Demaneu la reserva d’aquest document

Si la creació literària pot ser interpretada com un viatge, La maleta de l’escriptor parla de l’equipatge necessari per a l’autor que vulgui arribar a destinació amb els objectius coberts. Qui s’endinsi en aquestes pàgines trobarà un itinerari complet pels recursos narratius que cal dominar per fer la travessia amb èxit. Però la intenció d’aquesta maleta no és resoldre els dubtes de qui vol escriure, sinó més aviat plantejar-li més preguntes i assenyalar-li els camins per trobar les pròpies respostes. Petites advertències al viatger, que ja van ser motiu de les col·laboracions setmanals al suplement de cultura del diari Avui, i un cop revisades, ampliades i seleccionades construeixen una ruta coherent. Si ens decidim a obrir aquesta maleta, trobarem l’equipatge adient per qui vulgui emprendre el viatge sempre apassionant de l’escriptura…

Més informació:  http://www.remarcat.cat/web/isidregrau/?portfolio=la-maleta-de-lescriptor

Premis

Enllaços externs

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.