Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

La biblioteca El Carmel-Juan Marsé recomana….La reina sin espejo

17 gener 2014 Sense Comentaris

La reina sin espejo/Lorenzo Silva. Barcelona: Destino, 2005

Lorenzo Silva és un escriptor nascut a Madrid a l’any 1966. Va estudiar Dret a la Universitat Complutense de Madrid i va exercir com advocat d’empresa des de 1992 a 2002. Ha escrit relats, articles i assajos literaris, però es conegut principalment per les seves novel•les. Ha guanyat els premis Nadal de l’any 2000 per El alquimista impaciente i el premi Planeta l’any 2012 per La marca del meridiano  i va ser nomenat Guardia Civil Honorífic el 2000.
La reina sin espejo és el cinquè llibre de la sèrie de novel•les protagonitzada pel sergent de la Guàrdia Civil Ruben Bevilacqua i la caporal Virginia Chamorro. La història comença amb l’assassinat de la famosa periodista Neus Barutell a un poble de Saragossa. La investigació porta als nostres protagonistes a Barcelona, en el moment que comença el desplegament dels Mossos d’Esquadra i la retirada de la Guàrdia Civil.
Les referències geogràfiques a Barcelona són breus, però abracen els districtes de Sants-Montjuïc, Eixample, Sarrià-Sant Gervasi,Ciutat Vella,Horta-Guinardó i Gràcia.
En definitiva, es tracta d’una novel•la negra molt interessant i ben escrita, que atrapa fàcilment.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.