Inici » Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Novetat, Poesia

Recordem a… Jaume Sisterna

23 novembre 2013 Sense Comentaris

El passat dijous 14 de novembre ens va deixar el poeta Jaume Sisterna. Des de la Biblioteca de l’Ateneu volem fer el nostre petit homenatge tot oferint-vos la lectura dels seus poemaris i l’article que Ramon Alcoberro, Bibliotecari de Junta, va escriure per al diari Núvol:

Article diari Núvol: http://www.nuvol.com/noticies/jaume-sisterna-al-jardi-de-lateneu/

Com escriu la lletraferida i ateneista Elisenda Serrano i Munné en el seu blog: “era el rau-rau de poesia de l’Ateneu. Sempre deia coses fora de lloc perquè practicava el difícil art de no saber estar sent-hi de debó. Sort que les deixava anar, sense ell el crit mai no hagués arribat al cel. Ara ja hi és“.

Descansi en pau

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.