Inici » Arxiu Audiovisual, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Novetat, Poesia

Antoni Clapés a l’Arxiu Audiovisual De Pensament, Paraula i Obra

21 novembre 2013 Sense Comentaris

Ja teniu disponible a l’Arxiu Audiovisual De Pensament, Paraula i Obra una tria dels poemes que Antoni Clapés (Sabadell, 1948) va recitar a la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda el 14 de juny de l’any passat, acompanyat d’Eduard Sanahuja.

Antoni Clapés

Antoni Clapés

Antoni Clapés escriu poesia i textos relacionats amb la poesia des de 1964. Fins ara ha publicat una vintena llarga de llibres i nombrosos textos en edicions d’art, pròlegs, plaquettes i antologies. Recentment ha publicat En guaret,  amb Benet Rossell.

A Biblioteques de Barcelona també hi podreu trobar, entre altres, L’arquitectura de la llum (2012) , Fer les cartes (amb Carles Hac Mor, 2011), o La lentitud, la mirada (2010).

Al 1976 va obrir a Sabadell la llibreria Els dies, i posteriorment Les edicions dels dies (1981-1986). El 1989 va crear amb Víctor Sunyol Cafè central, un projecte editorial independent al servei de la poesia.

Antoni Clapés també tradueix poesia del francès o de l’italià. La seva poesia ha estat traduïda a ser idiomes.

Gaudiu la seva poesia tal i com ho vam fer nosaltres amb la seva visita.

 

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.