Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Josep M. Benet i Jornet

8 novembre 2013 Sense Comentaris

Josep Maria Benet i Jornet és àmpliament conegut per la seva feina com a guionista de serials televisius, ell està darrera de noms que a tots ens sonen com Poble Nou, Nissaga de poder, El cor de la ciutat o Ventdelplà.

Tot i així el teatre és la seva passió. Compta amb una llarga trajectòria amb més d’una trentena d’obres de teatre publicades i ha estat reconegut amb nombrosos premis. Ell confessa que el teatre és una experiència vital, una manera de poder interpretar el món i al mateix temps considera que escriure per al teatre li representa un repte constant.

El títol que comentarem aquest mes al Club de Lectura de Novel·la Barcelonina serà Salamandra, obra que de Califòrnia a Barcelona i amb l’excusa d’un triangle amorós, s’acaba endinsant en la identitat, la memòria i la condemna a l’extinció de qualsevol espècie. Per saber-ne una mica més podeu consultar la fitxa amb la que acompanyem el llibre.

Ens trobarem com és habitual aquest segon dimarts de mes, 12 de novembre, a les 19 h, fins aleshores bona lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.