Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Poesia

Exposició Poesia i cinema

5 novembre 2013 Sense Comentaris

Aquest novembre us proposem acostar-vos a les relacions entre cinema i poesia a través de dues activitats que tindran lloc a la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda.

· Dijous 7 de novembre us convidem a assistir a la xerrada “Imatges poètiques del cinema”, a càrrec de Lídia Bardina. L’activitat es fa en el marc del cicle Pàgines de pel·lícula de Biblioteques de Barcelona. (Sala d’actes de la biblioteca, 19h.)

· A partir de dimarts 5 de novembre i fins el dia 30 exposarem llibres i pel·lícules al voltant de les relacions entre poesia i cinema, i hi trobareu DVDs que ja sigui formalment o temàticament ens acosten a una manera diferent d’expressar el món que ens envolta . L’exposició “Poesia i cinema” la trobareu a tocar de la secció de poesia, i podreu agafar en préstec els documents exposats. Us presentem la guia de lectura que hem preparat al voltant de l’exposició.

 

Us hi esperem!

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.