Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Poesia

Exposició Poesia i cinema

5 novembre 2013 867 views Sense Comentaris

Aquest novembre us proposem acostar-vos a les relacions entre cinema i poesia a través de dues activitats que tindran lloc a la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda.

· Dijous 7 de novembre us convidem a assistir a la xerrada “Imatges poètiques del cinema”, a càrrec de Lídia Bardina. L’activitat es fa en el marc del cicle Pàgines de pel·lícula de Biblioteques de Barcelona. (Sala d’actes de la biblioteca, 19h.)

· A partir de dimarts 5 de novembre i fins el dia 30 exposarem llibres i pel·lícules al voltant de les relacions entre poesia i cinema, i hi trobareu DVDs que ja sigui formalment o temàticament ens acosten a una manera diferent d’expressar el món que ens envolta . L’exposició “Poesia i cinema” la trobareu a tocar de la secció de poesia, i podreu agafar en préstec els documents exposats. Us presentem la guia de lectura que hem preparat al voltant de l’exposició.

 

Us hi esperem!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.