Inici » Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca recomana

9 novembre 2013 Sense Comentaris

El cant de les dunes

de Jordi de Manuel

Barcelona : Lleida : Pagès, 2006. Demaneu la reserva d’aquest document

Jordi de Manuel és biòleg, professor i escriptor barceloní. Ha publicat diversos reculls de contes i novel·les: El pes de la por (Alfaguara) El beuratge (Alfaguara), Tres somnis blaus (Columna; premi Valldaura), Cels taronges (Columna; premi Ciutat de Mollerussa), Cabells porpres(Columna; premi Pere Calders de Literatura Catalana), L’olor de la pluja (La Magrana), El cant de les dunes (Pagès editors), El raptor de gnoms (La Magrana), Mans lliures (Edicions 62), La mort del corredor de fons (Edicions 62). Orsai (Meteora). Amb el recull de relats Disseccions (Proa), guanyà el premi El Lector de l’Odissea, l’únic guardó literari en què participa un jurat de cent lectors.

És membre de la SCCFF (Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia). Més informació al Corpus literari de Barcelona

En aquesta ocasió us recomanem una ben curiosa novel·la seva de ciència-ficció anomenada El cant de les dunes.

Per il·lustrar aquesta lectura us adrecem a un interessant article escrit per la filòloga Anna Maria Villalonga: http://elfilariadna.blogspot.com.es/2012/02/el-cant-de-les-dunes-de-jordi-de-manuel.html

Més informació cliqueu aquí http://www.crims.cat/cat/5minutsamb/3/Jordi-de-Manuel.html

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.