Inici » Arxiu Audiovisual, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Novetat, Poesia

Sergio Gaspar a l’Arxiu Audiovisual De Pensament, Paraula i Obra

17 octubre 2013 Sense Comentaris

Ja teniu disponible a l’Arxiu Audiovisual De Pensament, Paraula i Obra una tria dels poemes que Sergio Gaspar (Guadalajara, 1953) va recitar a la Biblioteca el novembre de l’any passat.
A més de poeta, Sergio Gaspar ha format part del comitè de redacció de la revista Hora de Poesía i ha escrit esporàdicament en altres revistes culturals i poètiques com Quimera, El Ciervo o Turia. Va participar en la publicació dels dotze títols de la col·lecció Bauma, Cuadrenos de Poesía, entre 1993 i 1996. Aquest mateix any va fundar amb Maria Fortuny l’editorial DVD  Ediciones, que ha editat més de dos-cents títols. Com a autor, ha publicat els llibres de poesia (1988), Aben Razin (1991), El caballo en si muro (amb pintures de Ramón Zurriarain) i Estancia (2009).

També ha estat antologat en treballs com Poesia espanhola de agora, de Joaquim Manuel Magalhães (1997), i Por vivir aquí, de Manuel Rico (2003).

Gaudiu la seva poesia tal i com ho vam fer nosaltres amb la seva visita.

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.