Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Novetat, Poesia

Cicle De Pensament, Paraula i Obra. Jordi Pàmias

15 octubre 2013 Sense Comentaris

Jordi Pàmias (Guissona, 1938) és poeta i assagista. Durant trenta anys va exercir com a professor de Llengua i Literatura a l’Institut Màrius Torres de Lleida. El su primer llibre de poemes, La meva casa (1969), va guanyar el premi Joan Salvat-Papasseit. A part d’aquest poemari inicial. cal destacar Flauta del sol (premi Carles Riba 1978), Àmfora grega (premi Vicent Andrés Estellés 1985) o Narcís i l’altre (premi Miquel de Palol 2001), amb el qual també va guanyar l’any 2002 el premi Josep Maria Llompart al millor llibre de l’any. A més de la poesia, ha explorat altres gèneres, com ara el teatre (Camí a la mort, 1979) i l’assaig (Quadren de tres estius, 1986).

Jordi Pàmias a De Pensament, Paraula i Obra

Dijous 17 d’octubre de 2013, 20 hores

Sala d’actes de la Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda

Presentat per Eduard Sanahuja

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.