Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Novetat, Poesia

Arxiu Audiovisual “De Pensament, Paraula i Obra”

19 setembre 2013 Sense Comentaris

La Biblioteca del Guinardó–Mercè Rodoreda, en col·laboració amb l’Aula de Poesia de Barcelona, llençà el dimecres 18 de setembre de 2013 un canal temàtic sobre poesia a YouTube amb el nom d’Arxiu De pensament, paraula i obra. El canal es basa en els enregistraments que –durant vint-i-una edicions fins a el dia d’avui– s’han realitzat de les sessions del cicle que sota el mateix nom organitzen l’Aula de Poesia de Barcelona i el Districte d’Horta–Guinardó, i que des d’un inici es celebren a la nostra biblioteca.

En l’Arxiu De pensament, paraula i obra es podran trobar clips de la lectura que d’un poema en fa el seu propi autor. Autors ben reconeguts de la literatura catalana i espanyola es trobaran al nostre repertori, com ara: Narcís Comadira, Cèlia Sànchez-Mústich, José Corredor-Matheos o Vinyet Panyella. D’aquesta manera pretenem expandir la poesia més enllà dels murs de la nostra biblioteca, generant un repositori poètic permanent a Internet i donant difusió a aquest gènere literari tan especial.

Quinzenalment es publicarà una nova sèrie de clips d’un dels autors participants, el primer dels quals serà en Narcís Comadira. Els vídeos són totalment accessibles i es troben subtitulats per a discapacitats auditius.

Us convidem a visitar el nostre canal a YouTube!!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.