Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Novetat, Poesia

Arxiu Audiovisual “De Pensament, Paraula i Obra”

19 setembre 2013 952 views Sense Comentaris

La Biblioteca del Guinardó–Mercè Rodoreda, en col·laboració amb l’Aula de Poesia de Barcelona, llençà el dimecres 18 de setembre de 2013 un canal temàtic sobre poesia a YouTube amb el nom d’Arxiu De pensament, paraula i obra. El canal es basa en els enregistraments que –durant vint-i-una edicions fins a el dia d’avui– s’han realitzat de les sessions del cicle que sota el mateix nom organitzen l’Aula de Poesia de Barcelona i el Districte d’Horta–Guinardó, i que des d’un inici es celebren a la nostra biblioteca.

En l’Arxiu De pensament, paraula i obra es podran trobar clips de la lectura que d’un poema en fa el seu propi autor. Autors ben reconeguts de la literatura catalana i espanyola es trobaran al nostre repertori, com ara: Narcís Comadira, Cèlia Sànchez-Mústich, José Corredor-Matheos o Vinyet Panyella. D’aquesta manera pretenem expandir la poesia més enllà dels murs de la nostra biblioteca, generant un repositori poètic permanent a Internet i donant difusió a aquest gènere literari tan especial.

Quinzenalment es publicarà una nova sèrie de clips d’un dels autors participants, el primer dels quals serà en Narcís Comadira. Els vídeos són totalment accessibles i es troben subtitulats per a discapacitats auditius.

Us convidem a visitar el nostre canal a YouTube!!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.