Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat, Novetats bibliogràfiques

Biblioteca El Carmel – Novetats Novel·la Barcelonina Contemporània setembre 2013

16 setembre 2013 Sense Comentaris

Ja teniu disponibles les novetats de novel•la barcelonina contemporània del mes de setembre. Esperem que gaudiu de la lectura!

Aquest cop en volem destacar l’obra de Sebastià Juan Arbó, Notes d’un estudiant que va morir boig, obra publicada el 1933 i reeditada ara amb molt d’encert per Club Editor.  La història , d’una vigència colpidora i gran modernitat en el seu plantejament, podria haver estat obra d’un jove artista d’avui. Sembla pensada per als temps convulsos actuals i  per als lectors contemporanis.
Escrita en forma d’un diari íntim gens convencional , ens narra les angoixes i vicissituds d’un jove inadaptat a la gran ciutat, personatge que deriva irreversible cap a la bogeria gràcies a una sèrie d’esdeveniments.

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.