Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

Nova temporada del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina

13 setembre 2013 Sense Comentaris

Benvinguts de nou!

Com cada tardor, a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, el Club de Lectura de Novel·la Barcelonina torna a començar! Continuarem reunint-nos cada 2n dimarts de mes a les 19h, habitualment a la Sala d’Actes de la biblioteca.

Aquest curs arrencarem amb una novel·la d’en Juan Marsé, El embrujo de Shanghai, llegirem teatre amb en Benet i Jornet, repetirem amb una intriga d’en Carlos Zanón, No llames a casa, veurem la Barcelona històrica que ens plantegen Victus i Hay luz en casa de Publio Fama, fins i tot tindrem un tast de la ciutat més musical i jazzera amb El sonido de la noche, d’en Xavier B. Fernández.  Tampoc us podeu perdre la crítica del sistema universitari actual que ens ofereix la Montse Banegas a Una dona incòmoda, ni la curiositat de llegir una traducció al català d’una obra escrita originalment en neerlandès, La nena dels nou dits, ja que l’autora, la Laia Fàbregas, viu a Holanda i va optar per la seva llengua d’adopció a l’hora de posar-se a escriure.

I com a colofó, acabarem el curs amb El heredero, la novel·la d’en Mario Catelli, el conductor d’aquest Club, i amb el luxe de poder reunir-nos comptant amb la seva presència i  comentaris.

Esperem que trobeu l’oferta que us presentem engrescadora, al llarg del curs anirem desvetllant alguna sorpresa més, fins aleshores, bona lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.