Inici » Activitats, Biblioteca Horta-Can Mariner, Destacat, Novetat, Teatre

Club de lectura de teatre a la Biblioteca Horta-Can Mariner

31 juliol 2013 Sense Comentaris

Club de lectura de teatre

A l’octubre engegarà de nou el club de lectura de teatre, un espai de trobada per a persones que tenen ganes de comunicar experiències, sensacions i pensaments a partir del comentari de les obres dramàtiques proposades.

La tria de lectures pretén abastar diferents temes i èpoques: clàssics universals, autors contemporanis i nous valors de l’escena, posant un especial èmfasi en el nostre context més immediat i en el  nostre teatre.

Així per al proper curs proposem acostar-nos a obres tan suggerents com Arte, de la Yasmina Reza, Molt soroll per res, d’en William Shakespeare, Antaviana, d’en Pere Calders o La fam, d’en Joan Oliver, entre altres títols.

 

Club de lectura de teatre a la Biblioteca Horta-Can Mariner
Conductor: Ricardo Reitano
Trobades: 2n dimecres de cada mes (d’octubre a maig)
Cal inscripció prèvia (a partir del 2 de setembre)

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.