Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Novetat, Poesia

Poesia i Música

27 agost 2013 Sense Comentaris

La complicitat entre la poesia i la música ve de lluny. Diversos estils musicals de diferents èpoques han versionat l’obra de poetes: posant veu i música a poemes, traduint i versionant poemes d’altres llengües, fent homenatges a poetes i la seva obra, o col·laboracions entre músics i poetes.

La poesia continua sent font d’inspiració per a la música. De vegades trobem que les fronteres entre els dos gèneres són difuses, en altres ocasions les propostes semblen allunyades, però la màgia de la creació ofereix noves visions, interpretacions i punts de vista des d’on acostar-se a l’expressió d’inquietuds, sentiments, emocions, …

A la biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, podeu identificar els cd’s de música relacionats amb poesia amb el següent picto:

 

 

 

 

 

 

Aquí teniu una petita selecció de cd’s de música relacionats amb poesia:

POESIA I MÚSICA CATALANA

POESIA I MÚSICA ESPANYOLA

POESIA I MÚSICA ESTRANGERA

 

           

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.