Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Novetat, Poesia

Recursos web de Poesia Infantil

20 agost 2013 Sense Comentaris

A continuació us volem recomanar diversos recursos web, on trobareu poemes, activitats, recomanacions i tot tipus d’informació relacionada amb la poesia, adreçada a infants i joves.

Aquí teniu la nostra selecció:

Bloc dedicat a la poesia infantil i juvenil que des del 2006 publica poemes, endevinalles, jocs de paraules i cançons, així com propostes per realitzar activitats a les escoles entorn la poesia. Ofereix també enllaços d’editorials i llocs web especialitzats.

Blog de poesia infantil adreçat a nens i nenes d’infantil i primària.

Recull de poemes animats d’animals i de la natura per a nens i nenes

Recurs web dedicat a la poesia que vol impulsar el coneixement de l’obra   i la vida d’autors en llengua catalana així com apropar la poesia als infants i els joves amb una selecció temàtica de poemes. Conté recursos d’activitats entorn la poesia i dóna accés a la revista digital de poesia infantil Pissiganya.

Recull de poesies populars i d’autors en llengua castellana adreçades a educadors infantils i organitzades en seccions temàtiques i didàctiques.

Pàgina de la Fundación Gloria Fuertes dedicada a l’autora

Bloc gestionat per Jano Antrix, autor xilè de poesia per a infants guanyador de diversos premis, en el que es publiquen els seus poemes abraçant temàtiques molt diverses.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.