Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Poesia

Poemestiu: Festival de Poesia de l’Empordà

1 agost 2013 Sense Comentaris

US RECOMANEM

Poemestiu 2013

 

Divendres 2 d’agost de 2013, 20 hores

Lloc: Biblioteca de Palamós

Dissabte 10 d’agost de 2013, 17.30 hores

Lloc: La Farinera Castelló d’Empúries

Dimecres 14 d’agost de 2013, 20 hores

Lloc: Pati de l’Escola Darnius

El Poemestiu (Festival de Poesia de l’Empordà) és un festival que enguany celebra la tercera edició. Té lloc entre finals de juliol i mitjans d’agost a diversos municipis de l’Empordà: Navata, Castelló, Darnius, Figueres, Maçanet, Agullana i Palamós. Hi participen entre 20 i 30 poetes catalans cada any, està organitzat pel bloc poètic col·lectiu www.versos.cat, el dirigeix l’editor d’aquest mateix bloc (Daniel Ruiz-Trillo).

El Poemestiu és un festival 100 % en català.El Poemestiu és un festival que no discrimina la dona, sinó que aposta fortament per la paritat de gènere, ja que la meitat dels artistes participants són poetesses. I és un festival gratuït i obert a tots els públics.

Alguns dels poetes que recitaran enguany són: Vinyet Panyella, Victor Verdú, Maria Antònia Massanet, Rosa M. Arrazola, Daniel Ruiz-Trillo,  David Madueño, Núria M. Vernis, Sun Estarriol, Santi Borrell o Òscar Rocabert. Les recitacions aniran acompanyades amb música en directe d’Albert Cuevas i Jep Perxés, i també cantaran Cesk Freixas, Ivette Nadal, Patri Garcia i Diane Nussbaum.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.