Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Poesia

Rusc: Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí

25 juliol 2013 Sense Comentaris

US RECOMANEM…

Rusc 2013

Avui dijous 25 de Juliol de 2013, 20.30 hores

Lloc: Museu de la Vida Rural l’Espluga de Francolí

 

El Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí presenta el seu primer festival de poesia, ‘Rusc 2013’, que se celebrarà el dia 25 de juliol a partir de les 20.30 h. L’acte, d’una hora de durada, comptarà amb la participació de Perejaume, Jordi Pàmias, Mireia Calafell, Jaume C. Pons Alorda, Albert Carreras, Rosa Lentini i Pere Lluís Alvau.

Jordi Carulla Ruiz, president de l’Associació Joan Ponç i patró de la Fundació Lluís Carulla, ha explicat les motivacions de la trobada: “El desig que ens mou a establir un rusc de poetes en aquest context és la necessitat de prodigar i de consumir poesia, d’apropar els poetes a un públic àvid de paraules posant a l’abast, en ple estiu i a les portes de la festa major, una selecció de mels vingudes de les contrades catalanes”.

Aquí teniu el programa sencer Rusc 2013 Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí.


 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.