Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

El Club s’acomiada fins a l’octubre

8 juliol 2013 Sense Comentaris

El Club de Lectura de Novel·la Barcelonina s’ha reunit per darrer cop aquesta temporada, això si, a l’octubre tornem!

Hem tingut un curs amb lectures ben variades, començant per la Barcelona de posguerra plasmada per l’Use Lahoz, fins als dibuixos del còmic d’en Paco Roca a El invierno del dibujante que ens mostren amb tot de detalls la Barcelona de finals dels 50. Hem llegit teatre i novel·la negra, ens hem apropat al món de les xarxes socials, també ens hem endinsat en els anys 70 de la mà de l’Eduard Márquez i hem pogut gaudir de les visites de la Llucia Ramis i el Pérez Andújar, comentant amb ells les seves obres.

I tot això sense sortir de Barcelona, si més no pel que fa a les lectures. Esperem que durant l’estiu tingueu l’oportunitat de continuar gaudint del plaer de llegir, sigui a la ciutat o en un entorn més idílic.

A la tardor tornarem, fins aleshores i com sempre, bona lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.