Inici » Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca de l’Ateneu recomana

13 juliol 2013 Sense Comentaris

Val més matar un home que perdre un bon costum

de Miquel Giménez Gómez.

Barcelona : Acontravent, 2012.

Sinopsi del llibre.

Un assassinat al Berguedà. Joves que desapareixen. Un verí misteriós. Mossos que investiguen a fons, sense trobar el fil. La senyora Dolors, filla d’Avià, és una cuinera jubilada que en sap tant de crims com d’estofats. Serà ella qui haurà de posar fi a l’agulla per escatir una troca de misteris, crims, sectes, personatges que no es deturen davant de res i esbrinar què s’hi amaga al sinistre mas de Cal Mort, o què hi ha darrere d’una tenebrosa biblioteca privada.

Miquel Giménez Gómez és guionista de ràdio i televisió, periodista i escriptor, analista polític i tertulià barceloní molt actiu a les xarxes socials.

Els seus  blogs són: Nos escriben de Janina on parla de literatura, cinema, còmics, etc. i Escriure en veu alta on parla de temes polítics i socials.

És autor d’Aventis, compilació de narracions breus breus Cossetànea, 2005; i, El dia que David Niven va venir a esmorzar al Paral.lel, A Contravent, 2011. Val més matar un home que perdre un bon costum, publicada també a A Contravent, 2012 és la primera remesa d’una colecció d’intriga i misteri. És també coautor als libres Los refranes de Johann Don Veneno (Ediciones B) y Los bonsáis en el asilo (Ediciones Bronce).

Per il·lustrar aquesta lectura us adrecem a un interessant article escrit per la filòloga Anna Maria Villalonga: http://alombradelcrim.blogspot.com.es/2013/02/val-mes-matar-un-home-que-perdre-un-bon.html

I aquí un article de la filósofa i humanista Maytre Duarte a la revista Sarasuati: http://www.sarasuati.com/la-importancia-de-dir-se-dolors/

I aquí trobareu la primera d’un seguit de comunicacions i entrevistes recollides pel col·lectiu Klera Activitats Culturals: https://www.youtube.com/watch?v=ndx5yY4PiqY

 

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.