Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Etapes, Itineraris literaris

La Felicitat: Etapa 26. Segona part

23 març 2010 Sense Comentaris

Pàg. 280:

“Al cap de vint minuts pensava fer arribar a la mestressa de can Gambús l’avís del segrest amb la demanda de rescat. En aquell precís instant, la dona es trobava al Parc Güell. Era fàcil de saber perquè havia sortit a tots els diaris. Com a membre del Comitè de Dames de la Creu Roja de Barcelona, era una de les organitzadores d’una revetlla per recaptar fons per a beneficència. Un ambient de gresca i d’anonimat ideal per fer-li arribar la nota.”Ver La Felicitat – Altres localitzacions (Parc Güell) en un mapa más grande

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.