Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Etapes, Itineraris literaris

La Felicitat: Etapa 26

18 març 2010 Sense Comentaris

Ens aturem a l’Església de Sant Miguel Del Port:

Pàg. 83:

Mossèn Maroto, de la parròquia de Sant Miquel, assegut a taula, tenia un petit sant crist a una mà i un rosegó de pa a l’altra. El santcrist era una talla de fusta feta amb més bona intenció que art per un pescador de la Barceloneta. N’havia fet donació per una promesa. Va agafar un tros de formatge de la taula, el va queixalar, va queixalar el pa i va tornar a examinar el santcrist, tot mastegant.
Havia de trobar un lloc per col·locar-lo.”

Pàg. 115:

“La guàrdia municipal va enxampar-me”, diu la Joana, “quan sortia d’una parròquia de la Barceloneta amb un sac ple a l’esquena. Al vespre, vaig quedar-m’hi amagada. De matinada, vaig obrir la porteta del sagrari. Vaig ficar al sac un calze i dos copons de plata.”Ver La Felicitat – Vint-i-sisena parada en un mapa más grande

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.